Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozásként

 

Kezdetben lapszabászattal foglalkoztunk, ám a megrendelőink egyre többször kérték tőlünk először csak kisebb szekrények, majd fokozatosan egyre komolyabb bútorok elkészítését. A kéréseknek eleget téve cégünk profiljává egyre inkább az egyedi bútorok készítése vált. Az ezredforduló óta ezen belül is főként az egyedi konyhabútorokra szakosodtunk, valamint a teljes lakások, illetve üzletek egyedi bútorokkal való beépítésére.

Elsődleges célkitűzésünk mindig is az volt, hogy olyan konyhabútorokat építsünk, amivel megrendelőink maximálisan elégedettek.
Éppen ezért az egész gyártási folyamatot, beleértve a felmérést, tervezést, alapanyag beszerzést, lapszabászatot, asztalosmunkákat és a beépítést mind egy kézben tartjuk.

Ez egyrészt biztosítja a kifogástalan minőséget, másrészt pedig komoly plusz költségektől kíméli meg megrendelőinket, ami a különböző alvállalkozók, kiskereskedők, egyéb cégek bevonásával járna.
Mivel tudjuk, hogy minden megrendelőnk anyagi helyzete más és más, konyhára pedig mindenkinek szüksége van, ezért mindig is úgy alakítottuk a kínálatunkat, hogy a legmagasabb műszaki tartalmat képviselő, extra kényelmi funkciókat kínáló prémium termékektől, a kiváló minőségű, de egyszerűbb tartalmú, megbízható alap termékekig minden típus szerepeljen benne.

A nálunk rendelt konyhabútorokat nyolc fős saját kivitelezői csapatunk készíti el és építi be Önnek.
A kiszállításokról szintén saját gépjárműveinkkel és gépkocsivezetőinkkel gondoskodunk.
Így tudunk minden mozzanatért felelősséget vállalni.

Büszkék vagyunk kiválóan felszerelt műhelyünkre, ami a jó minőségű konyhabútor készítés egyik záloga.
A munkát a legjobb minőségű munkagépekkel ( Holz-Her lapszabász és élzáró gép, Dewalt faipari kisgépek) végezzük.
Ezek a precíz és megbízható gépek garantálják, hogy a konyhabútor egyes elemei tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, a vágások, élek, furatok mindegyike a helyére kerüljön.