Title Image

Megrendelés menete

10 LÉPÉSRE ÁLMAI KONYHÁJÁTÓL!

Az Ön kényelme és a munka lehető legjobb elvégzése érdekében az együttműködésünk során az alábbi 10 lépésen fogunk végigmenni.

1. Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ön felhív, vagy e-mailben megkeres minket. Ebben a pillanatban lesz egy személyes ügyintézője, akivel az egész projekt során együtt fognak dolgozni. Kollégánk felteszi a szükséges kérdéseket, hogy a lehető legjobban megértse az Ön igényeit.
Ilyenkor kérünk egy alaprajzot vagy egy méretezett vázlatrajzot a tervezett konyháról (főbb méretekkel, víz, gáz és elektromos kiállásokkal) a tisztánlátás érdekében.

 

 

2. Személyes találkozó a bemutatóteremben – anyagok, szerelvények megtekintése

Bemutatótermünkben személyesen megismerkedhet ügyintézőjével, aki megmutatja Önnek a lehetséges front, munkalap, szerelvény, fogantyú és készülék változatokat, valamint előzetesen tájékozódhat a megrendelni kívánt konyhabútor költségeiről.

 

3. Helyszíni felmérés (Előzetes árajánlatunk elfogadása után történik)

Kollégánk elmegy Önhöz egy egyeztetett időpontban és rögzíti a beépítés helyének pontos méreteit, sajátosságait.

 

4. Látványterv készítése

Ezek után, ha igényli, készítünk Önnek egy látványtervet, amiből láthatja, hogy hogyan fog kinézni a leendő konyha elrendezése, arányai.

 

 

5. Árajánlat

A helyszíni felmérés és a személyes konzultáció eredménye alapján kollégánk véglegesíti az Önnek személyre szabott ajánlatot.

 

6. Megrendelés

Az ajánlat végleges változatának elfogadása után Ön megrendeli a konyhabútort.

 

7. Időpont egyeztetés

A könnyebb tervezhetőség érdekében már a megrendelés napján előre lefixáljuk Önnel a beépítés napját.

 

8. A bútor legyártása

Egyedi konyhabútorát az árajánlatban vállalt határidőre elkészítjük (ez általában 20-25 munkanap).

 

9. Beépítés, átadás

  Munkatársaink egy nap alatt beépítik otthonában az elkészült konyhabútort. A nap végén ügyintézője átadja Önnek a konyhát a szükséges garanciajegyekkel, használati utasításokkal, és karbantartási útmutatókkal. Az átadáskor kerül sor a hátralék rendezésére.
Cégünk víz, gáz, elektromos bekötést nem vállal!
Az üzembe helyezés köteles készülékeknél a beüzemelést a szakszerviztől kell megrendelni!

 

10. Utókövetés, garanciális időszak

A konyhabútor elkészítése után is rendelkezésére állunk. Ha az első néhány napban valamilyen rendellenességet tapasztal, kollégáink kimennek Önhöz, és elvégzik a szükséges korrekciókat (ilyenre a legritkább esetben van szükség). A garanciális időszakban, de akár azon túl is, bármilyen gond vagy kérdés esetén hívhat minket, és segíteni fogunk megoldani.

Ha tőlünk rendel, nem kell több napos felfordulással számolnia a konyhabútor készítés miatt. Profi szakembereink ugyanis nem órabérben dolgoznak, vagyis nem érdekük az időt húzni. Az egyeztetett napon reggel kiszállítják a méretre szabott elemeket, a szerelvényeket és a gépeket, este pedig a vacsorát már az új konyhabútoron készítheti.

A konyhabútorok nélkülözhetetlen részét képezik a gépek, ezért fontos a jó választás. Hogy tovább egyszerűsítsük az Ön dolgát, igény esetén a konyhai gépekről is szívesen adunk tanácsot, sőt akár be is szerezzük Önnek. Ha a Teka kínálatából választ készülékeket nálunk rendelt konyhabútorához, akkor ingyenesen leszállítjuk és beépítjük Önnek. Az üzembe helyezés köteles készülékeknél a beüzemelést a szakszerviztől kell megrendelni!

Az egyedi konyhabútor Önnek pontosan annyiba fog kerülni, amennyi pénzt szán rá. Az egyes konyhai alkotóelemek kínálata nálunk olyan széles, hogy Önnek emiatt nem kell aggódnia. Elmondja nekünk az igényeit, és mi kihozzuk Önnek a legjobb megoldást, amivel garantáltan elégedett lesz.

Nos, akkor kezdhetjük?

Ha ez a hozzáállás szimpatikus Önnek, akkor miért ne lépne velünk kapcsolatba még ma, minden kötelezettség nélkül? Hívja Szentkuti Gézát, a 06 20 9 818-551 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt sziubutor@t-online.hu címre.