Miért jó választás a tolóajtós szekrény?

 

A tolóajtós beépített szekrények legfőbb előnye a hagyományos ajtókkal ellátott szekrényekkel szemben, hogy rengeteg helyet takaríthat meg velük, emellett rendkívül praktikus, időtálló és elegáns megoldást nyújtanak bármilyen enteriőrben.

A gyakorlatilag méretbeli korlátozások nélkül, széles alapanyag és színválasztékkal készíthető tolóajtós szekrények végtelenül kreatív ugyanakkor praktikus berendezési tárgyai és egyben díszei lesznek otthonának, vagy irodájának.

 

 

Az Ön igényeihez igazodva cégünk többféle gyártó termékeit is forgalmazza, így biztos lehet benne, hogy megjelenésben, stílusban, funkcionalitásban és árfekvésben egyaránt meg fogja találni kínálatunkban az Önnek megfelelő konstrukciót.
Az elkészült szekrény karakterét a keret és az ajtóbetét összhatása fogja megadni. A keret készülhet fóliázott, festett, vagy natúr színű alumíniumból, vagy akár acélból is. Az ajtóbetét anyagát illetően pedig a laminált bútorlap, a tükör, az üveg, a lacobel (speciális festékkel színezett) üveg, a szövet, a plexi vagy a fa alapanyagok közül választhat, beleértve az előbbiek tetszőleges kombinációját is!

A tolóajtók keretének és betétjének kiválasztása mellett fontos eldönteni, hogy milyen sínrendszert szeretne! Tolóajtóink rendelhetőek hagyományos, alsó felfüggesztéssel, vagy akár felső felfüggesztéssel is – ez utóbbi esetben a padlóburkolatra nem kerül semmiféle szerelvény.