Kész ruhásszekrényt vegyek, vagy csináltassak beépített szekrényt?

 

Egy internetes fórumon a következő olvasható:

„Szia! Szerintem sokkal jobban jársz, ha egyedileg csináltatsz! Akkor tényleg pont olyan lesz, amilyenre vágytál, minden kompromisszum nélkül. Sőt ha kifogsz egy korrekt szakembert, akkor még árban sem futsz el!” – kávé

És ez tényleg így van. Ha ruhásszekrényről van szó, akkor Ön is bizonyára olyan megoldást keres, amivel a lehető legtöbbet tudja kihozni a rendelkezésre álló helyből. Egy olyan konstrukciót, amelynek praktikus megoldásai lehetővé teszik, hogy az öltönytől kezdve a shortnadrágig minden ruhadarabját gyűrődés mentesen, átláthatóan és könnyen elérhetően tárolja.

 

 

A Sziú Plusz Kft által készített egyedi tolóajtós beépített ruhásszekrények mindezen kritériumoknak megfelelnek! Gazdag szerelvény és kiegészítő kínálatunkban olyan praktikus megoldások is helyet kapnak, mint például a teljes belmagasság kihasználását lehetővé tevő ruhalift, valamint számtalanféle fiók, polc, kosár és tartórúd.

Ha minket választ, az idézett mondat második fele miatt sem kell aggódnia:

„Sőt ha kifogsz egy korrekt szakembert, akkor még árban sem futsz el!”

Azzal, hogy rátalált oldalunkra, Ön most pontosan ebbe a helyzetbe került!

Amennyiben cégünket választja, biztos lehet benne, hogy valódi értéket kap a pénzéért.

Korrekt árképzésünk mellett garanciát vállalunk a munkatársaink által elvégzett munkákért, hiszen mind tapasztalt mesteremberek, akik munkavégzés velejárójaként nem fognak kárt tenni otthonában, nem válnak elérhetetlenné a munka felénél, és felelősséget éreznek azért, hogy munkájuk eredményeként Ön valóban elégedett legyen.