Title Image

Megrendelés és igény felmérés

PÁR LÉPÉSRE ÁLMAI BÚTORÁTÓL!

Mivel minden esetben egyedi munkákról beszélünk, ezért az ajánlatadás, illetve a megvalósítás nélkülözhetetlen feltétele a helyszíni felmérés.

1. Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ön felhív, vagy e-mailben megkeres minket. Ebben a pillanatban lesz egy személyes ügyintézője, akivel az egész projekt során együtt fognak dolgozni. Kollégánk felteszi a szükséges kérdéseket, hogy a lehető legjobban megértse az Ön igényeit.
Ilyenkor kérünk egy alaprajzot vagy egy méretezett vázlatrajzot a tervezett konyháról a tisztánlátás érdekében.

 

2. Személyes találkozó Önnél

Szakértőnk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt.  A helyszínen leméri a beépített szekrény, vagy tolóajtó pontos helyét, valamint szakmai tanácsokkal segíti Önt az ideális sínrendszer, keretek, ajtóbetétek, valamint szekrények esetén a belső szerelvények és kiegészítők kiválasztásában.

3. Látványterv készítése

Ezek után, ha igényli, készítünk Önnek egy látványtervet, amiből láthatja, hogy hogyan fog kinézni a leendő bútora elrendezése, arányai.

 

 

4. Árajánlat

A helyszíni felmérés és a személyes konzultáció eredménye alapján kollégánk véglegesíti az Önnek személyre szabott ajánlatot.

 

5. Megrendelés

Az ajánlat végleges változatának elfogadása után Ön megrendeli a konyhabútort.

 

6. Időpont egyeztetés

A könnyebb tervezhetőség érdekében már a megrendelés napján előre lefixáljuk Önnel a beépítés napját.

 

7. A bútor legyártása

Egyedi bútorát az árajánlatban vállalt határidőre elkészítjük.

 

8. Beépítés, átadás

  Munkatársaink egy nap alatt beépítik otthonában az elkészült bútort. A nap végén ügyintézője átadja Önnek a bútorát a szükséges garanciajegyekkel, használati utasításokkal, és karbantartási útmutatókkal. Az átadáskor kerül sor a hátralék rendezésére.
Cégünk víz, gáz, elektromos bekötést nem vállal!
Az üzembe helyezés köteles készülékeknél a beüzemelést a szakszerviztől kell megrendelni!

 

9. Utókövetés, garanciális időszak

A bútor elkészítése után is rendelkezésére állunk. Ha az első néhány napban valamilyen rendellenességet tapasztal, kollégáink kimennek Önhöz, és elvégzik a szükséges korrekciókat (ilyenre a legritkább esetben van szükség). A garanciális időszakban, de akár azon túl is, bármilyen gond vagy kérdés esetén hívhat minket, és segíteni fogunk megoldani.

Ha tőlünk rendel, nem kell több napos felfordulással számolnia a konyhabútor készítés miatt. Profi szakembereink ugyanis nem órabérben dolgoznak, vagyis nem érdekük az időt húzni. Az egyeztetett napon reggel kiszállítják a méretre szabott elemeket, a szerelvényeket és a gépeket, este pedig a vacsorát már az új konyhabútoron készítheti.

A konyhabútorok nélkülözhetetlen részét képezik a gépek, ezért fontos a jó választás. Hogy tovább egyszerűsítsük az Ön dolgát, igény esetén a konyhai gépekről is szívesen adunk tanácsot, sőt akár be is szerezzük Önnek. Ha a Teka kínálatából választ készülékeket nálunk rendelt konyhabútorához, akkor ingyenesen leszállítjuk és beépítjük Önnek. Az üzembe helyezés köteles készülékeknél a beüzemelést a szakszerviztől kell megrendelni!

Az egyedi konyhabútor Önnek pontosan annyiba fog kerülni, amennyi pénzt szán rá. Az egyes konyhai alkotóelemek kínálata nálunk olyan széles, hogy Önnek emiatt nem kell aggódnia. Elmondja nekünk az igényeit, és mi kihozzuk Önnek a legjobb megoldást, amivel garantáltan elégedett lesz.

Nos, akkor kezdhetjük?

Ha ez a hozzáállás szimpatikus Önnek, akkor miért ne lépne velünk kapcsolatba még ma, minden kötelezettség nélkül? Hívja Szentkuti Gézát, a 06 20 9 818-551 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt sziubutor@t-online.hu címre.