Title Image

Egyedi konyhabútor készítés

Egy a gyártó és a kivitelező cég

MINKET KERES?

Mielőtt megtalálta oldalunkat, biztosan Önben is megfogalmazódott, hogy a konyhabútor készítés olyan szolgáltatás, amit manapság rengeteg cég végez. A sok „kedvező árat és kiváló minőséget” kínáló szakember közül nem könnyű választani. Ezt a döntést mi nem hozhatjuk meg Ön helyett, de ha Önnek fontosak az alábbi szempontok, akkor úgy gondolom, megtaláltuk egymást!

 

EGY A GYÁRTÓ ÉS A KIVITELEZŐ CÉG

Ha minket választ, akkor a konyhabútor Ön számára nem asztalosok, beszállítók, alvállalkozók sorának együttműködése során készül el, hanem minden egy kézben marad. Nem vitás, hogy minél több a szereplő egy láncban, annál több a tévedés, hibázás és a késés lehetősége, ráadásul könnyű egymásra mutogatni. Ha mi elrontanánk valamit, akkor nem lenne kire mutogatnunk, ezért nálunk minden konyhabútor úgy készül el, mintha magunknak gyártanánk. Saját lapszabász és összeszerelő üzemünkben minden egyéni megoldást meg tudunk valósítani, beleértve a ferde, íves és egyéb szokatlan falfelületek beépítését.

 

EGY EMBERES ÜGYINTÉZÉS

Fontosnak tartjuk az Ön elégedettsége, és a konyhabútor készítés minőség szempontjából, hogy minden egyes munkának személyes ügyintézője legyen. Ő lesz az, akivel Ön találkozik a bemutatóteremben és megbeszélik az elképzeléseket, majd ugyanaz a személy végzi el a helyszíni felmérést és felügyeli a konyhabútor készítését. A beszereléskor az ön ügyintézője felügyeli a kivitelező kollégák munkáját és a nap végén ő adja át Önnek az elkészült konyhát. Önnek így végig csak egyetlen emberrel kell tartania a kapcsolatot, aki személyesen vállal felelősséget a projekt sikeréért, és akár utólagos kérdések, kérések esetén is elérhető.

 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Ha ez a hozzáállás szimpatikus Önnek, akkor miért ne lépne velünk kapcsolatba még ma, minden kötelezettség nélkül? Hívja Szentkuti Gézát, a 06 20 9 818-551 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt sziubutor@t-online.hu címre.

Konyhabútor

Bemutatótermeinkben mindent egy helyen megnézhet!

Ha már az ember rászánja az idejét, hogy felkeres egy bemutatótermet, akkor nem szívesen hall olyan mondatokat, hogy „amit Ön keres, az majdnem olyan, mint ez itt, csak úgy kell elképzelni, hogy...”, vagy „menjen el a gyártó bemutatótermébe, válassza ki, és jöjjön vissza”. Bemutatótermeinkben a konyhabútor készítés minden elemét egy helyen meg tudja nézni, fogni, ki tudja próbálni, így a beépítéskor már csak ismerős alkatrészekkel fog találkozni.

Sziú Bútor Park Plazza

X. kerületi bemutatóterem: Park Plazza üzletház 1106 Budapest Kerepesi út 73

Nyitvatartás:

Hétfő 12:00 – 18:00
Kedd 12:00 – 18:00
Szerda 12:00 – 18:00
Csütörtök 12:00 – 18:00
Péntek 12:00 – 18:00
Szombat 09:00 – 13:00

Sziú Bútor Újszász utca

XVI kerületi bemutatóterem: 1165 Budapest Újszász u. 43

Nyitvatartás:

Hétfő 08:00 – 17:00
Kedd 08:00 – 17:00
Szerda 08:00 – 17:00
Csütörtök 08:00 – 17:00
Péntek 08:00 – 16:00

Ha tőlünk rendel, nem kell több napos felfordulással számolnia a konyhabútor készítés miatt. Profi szakembereink ugyanis nem órabérben dolgoznak, vagyis nem érdekük az időt húzni. Az egyeztetett napon reggel kiszállítják a méretre szabott elemeket, a szerelvényeket és a gépeket, este pedig a vacsorát már az új konyhabútoron készítheti.

A konyhabútorok nélkülözhetetlen részét képezik a gépek, ezért fontos a jó választás. Hogy tovább egyszerűsítsük az Ön dolgát, igény esetén a konyhai gépekről is szívesen adunk tanácsot, sőt akár be is szerezzük Önnek. Ha a Teka kínálatából választ készülékeket nálunk rendelt konyhabútorához, akkor ingyenesen leszállítjuk és beépítjük Önnek. Az üzembe helyezés köteles készülékeknél a beüzemelést a szakszerviztől kell megrendelni!

Az egyedi konyhabútor Önnek pontosan annyiba fog kerülni, amennyi pénzt szán rá. Az egyes konyhai alkotóelemek kínálata nálunk olyan széles, hogy Önnek emiatt nem kell aggódnia. Elmondja nekünk az igényeit, és mi kihozzuk Önnek a legjobb megoldást, amivel garantáltan elégedett lesz.

Nos, akkor kezdhetjük?

Ha ez a hozzáállás szimpatikus Önnek, akkor miért ne lépne velünk kapcsolatba még ma, minden kötelezettség nélkül? Hívja Szentkuti Gézát, a 06 20 9 818-551 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt sziubutor@t-online.hu címre.