Title Image

Egyedi toloajtó készítés

Egy a gyártó és a kivitelező cég

TOLÓAJTÓ KÉSZÍTÉS, TOLÓAJTÓS SZEKRÉNYEK, TÜKRÖS TOLÓAJTÓ

 

SZERETNE EGY BEÉPÍTETT SZEKRÉNYT, AMI TÖKÉLETESEN ILLIK OTTHONÁBA?

Vagy egy olyan térelválasztót, aminek segítségével egy pillanat alatt egybenyithat két helyiséget?
Esetleg a szűk hely miatt nem megoldható a hagyományosan nyíló ajtók felszerelése?
Ez esetben jó helyen jár!

 

RÓLUNK

A Sziú Plusz Kft az egyedi készítésű tolóajtós megoldások szakértője.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkra bátran támaszkodhat, legyen szó bármilyen alkalmazási területről!

A legjobb hazai és külföldi beszállítókkal állunk kapcsolatban, ennek köszönhetően rendkívül széles alapanyag, technológia és színválasztékkal állunk az Ön rendelkezésére.

Ez stabil beszállítói háttér a Sziú Plusz Kft szakértelmével karöltve garanciát ad arra, hogy az Ön otthonába, irodájába is az ideális tolóajtós megoldás kerüljön, legyen szó akár ruhásszekrényről, tükrös szekrényről, térelválasztóról, vagy egy egyszerű beltéri ajtóról.

 

MEGRENDELÉS

Mivel minden esetben egyedi tolóajtókról beszélünk, ezért a kifogástalan megvalósítás előtt nélkülözhetetlen a helyszíni felmérés elvégzése. Ennek költségeit cégünk most teljes egészében magára vállalja Ön helyett.

Ha esetleg nincs még konkrét elképzelése a megvalósítandó bútorról, vagy bizonytalan benne, hogy az Ön által kiválasztott szín, vagy anyag, illeni fog-e meglévő bútoraihoz, otthona stílusához, nem probléma, hiszen tapasztalt munkatársaink a díjmentes felmérés keretében professzionális látványtervet készítenek a Megrendelő igényeihez igazodva, sőt ezen túl szakmai tanácsokkal is ellátják Önt, hogy a végtermék ne csupán látványban, hanem funkcionalitásban is minden várakozást felülmúlóan készüljön el!

A budapesti Örs vezér terétől 2 percre található bemutatótermünkben Önnek lehetősége van megtekinteni az általunk használt alapanyagokat és szerkezeteket, kollégáink pedig készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés esetén.

Tolóajtó

Bemutatótermeinkben mindent egy helyen megnézhet!

Ha már az ember rászánja az idejét, hogy felkeres egy bemutatótermet, akkor nem szívesen hall olyan mondatokat, hogy „amit Ön keres, az majdnem olyan, mint ez itt, csak úgy kell elképzelni, hogy...”, vagy „menjen el a gyártó bemutatótermébe, válassza ki, és jöjjön vissza”. Bemutatótermeinkben a konyhabútor készítés minden elemét egy helyen meg tudja nézni, fogni, ki tudja próbálni, így a beépítéskor már csak ismerős alkatrészekkel fog találkozni.

Sziú Bútor Park Plazza

X. kerületi bemutatóterem: Park Plazza üzletház 1106 Budapest Kerepesi út 73

Nyitvatartás:

Hétfő 12:00 – 18:00
Kedd 12:00 – 18:00
Szerda 12:00 – 18:00
Csütörtök 12:00 – 18:00
Péntek 12:00 – 18:00
Szombat 09:00 – 13:00

Sziú Bútor Újszász utca

XVI kerületi bemutatóterem: 1165 Budapest Újszász u. 43

Nyitvatartás:

Hétfő 08:00 – 17:00
Kedd 08:00 – 17:00
Szerda 08:00 – 17:00
Csütörtök 08:00 – 17:00
Péntek 08:00 – 16:00

Ha tőlünk rendel, nem kell több napos felfordulással számolnia a konyhabútor készítés miatt. Profi szakembereink ugyanis nem órabérben dolgoznak, vagyis nem érdekük az időt húzni. Az egyeztetett napon reggel kiszállítják a méretre szabott elemeket, a szerelvényeket és a gépeket, este pedig a vacsorát már az új konyhabútoron készítheti.

A konyhabútorok nélkülözhetetlen részét képezik a gépek, ezért fontos a jó választás. Hogy tovább egyszerűsítsük az Ön dolgát, igény esetén a konyhai gépekről is szívesen adunk tanácsot, sőt akár be is szerezzük Önnek. Ha a Teka kínálatából választ készülékeket nálunk rendelt konyhabútorához, akkor ingyenesen leszállítjuk és beépítjük Önnek. Az üzembe helyezés köteles készülékeknél a beüzemelést a szakszerviztől kell megrendelni!

Az egyedi konyhabútor Önnek pontosan annyiba fog kerülni, amennyi pénzt szán rá. Az egyes konyhai alkotóelemek kínálata nálunk olyan széles, hogy Önnek emiatt nem kell aggódnia. Elmondja nekünk az igényeit, és mi kihozzuk Önnek a legjobb megoldást, amivel garantáltan elégedett lesz.

Nos, akkor kezdhetjük?

Ha ez a hozzáállás szimpatikus Önnek, akkor miért ne lépne velünk kapcsolatba még ma, minden kötelezettség nélkül? Hívja Szentkuti Gézát, a 06 20 9 818-551 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt sziubutor@t-online.hu címre.